wiconfig

"Wiconfig"-komennolla voit tehdä IEEE 802.11 -asetuksia.

Näytä asetukset

msh> wiconfig

Näytä IEEE 802.11 -asetukset

msh> wiconfig cardinfo

• Jos IEEE 802.11 ei toimi oikein, sen tietoja ei näytetä.

Määritykset

msh> wiconfig "parameter"

Parametri

Määritetty arvo

tila {ap|802.11adhoc}

Voit määrittää infrastruktuuritilan (ap) tai 802.11 Ad hoc -tilan (802.11 adhoc).

Oletus on infrastruktuuritila.

ssid "tunnus"

Voit määrittää SSID:n infrastruktuuritilassa. SSID-merkkijonoon näppäiltävät merkit ovat ASCII 0x20-0x7e (32 tavua). Jos et määritä merkkijonoa, laite muodostaa yhteyden lähimpään tukiasemaan.

SSID:n oletusasetus on tyhjä.

kanavataajuus "kanavanumero"

802.11 ad hoc -tilassa voit valita kanavan 1 - 14 tai 36, 40, 44 tai 48.

Muista määrittää sama kanava kaikille porteille, jotka lähettävät ja vastaanottavat tietoja.

Oletus on "11".

avain "avaimen arvo" val [1|2|3|4]

Voit määrittää WEP-avaimen heksadesimaaleissa.

64-bittisessä WEP-toiminnossa voidaan käyttää 10-numeroisia heksadesimaaleja. 128-bittisessä WEP-toiminnossa voidaan käyttää 26-numeroisia heksadesimaaleja.

WEP-avaimia voidaan rekisteröidä enintään neljä. Määritä rekisteröitävä numero valitsemalla "val".

Kun WEP on määritetty avaimella, avainfraasilla määritetty WEP korvataan.

Määritä tämän toiminnon käyttämiseksi sama avainnumero ja WEP-avain kaikille porteille, jotka lähettävät dataa toisilleen. Lisää WEP-avaimen eteen "0x".

Voit korvata numerot valitsemalla "val". Tässä tapauksessa avaimen numeroksi asetetaan 1. Oletus on tyhjä.

keyphrase "fraasi" val [1|2|3|4]

Voit määrittää WEP-avaimen näppäillessäsi ASCII:n.

64-bittisessa WEP-toiminnossa voit käyttää 5-numeroisia heksadesimaaleja. 128-bittisessä WEP-toiminnossa voit käyttää 13-numeroisia heksadesimaaleja.

WEP-avaimia voidaan rekisteröidä enintään neljä. Määritä rekisteröitävä numero valitsemalla "val".

Kun WEP on määritetty avainfraasilla, avaimella määritetty WEP korvataan.

Määritä tämän toiminnon käyttämiseksi sama avainnumero ja WEP-avain kaikille porteille, jotka lähettävät dataa toisilleen.

Voit korvata numerot valitsemalla "val". Tässä tapauksessa avainnumeroksi asetetaan 1. Oletus on tyhjä.

encval [1|2|3|4]

Voit määrittää, mitä neljästä WEP-avaimesta käytetään paketin koodaukseen. Asetukseksi määritetään "1", jos numeroa ei määritetä.

wepauth {open|shared}

Voit määrittää WEP-toiminnolle todentamistilan. Määritetty arvo ja valtuutustaso ovat seuraavat:

avoin: avoin järjestelmän todentaminen (oletus)

jaettu: jaetun avaimen todentaminen

suojaus {none|wep|wpa}

Voit määrittää suojaustason.

ei mitään: Ei salausta (oletus)

wep: WEP-salaus

wpa: WPA-salaus

wpaenc {tkip|ccmp}

Voit määrittää WPA-salausavaimen käyttäessäsi WPA-salausta.

tkip: TKIP

ccmp: CCMP (AES) (oletus)

wpaauth {wpapsk|wpa|wpa2psk|wpa2}

Voit määrittää WPA-todennustilan käyttäessäsi WPA-salausta.

wpapsk: WPA-PSK-todennus (oletus)

wpa: WPA-todennus

wpa2psk: WPA2-PSK-todennus

wpa2: WPA2-todennus

psk "merkkijono"

Voit määrittää ennalta jaetun avaimen.

Käytettävät merkit: ASCII 0x20-0x7e (8 - 63 tavua).

Oletus on tyhjä.

eap {tls|ttls|leap|peap} {chap|mschap|mschapv2|pap|md5|tls}

Voit määrittää EAP-todennustyypin.

tls: EAP-TLS (oletus)

ttls: EAP-TTLS

leap: LEAP

peap: PEAP

chap, mschap, mschapv2, pap, md5 ja tls ovat vaiheen 2 menetelmän asetuksia, ja ne on asetettava, kun käytössä on EAP-TTLS tai PEAP.

Älä tee näitä asetuksia käyttäessäsi muita EAP-todennustyyppejä.

Jos valitset EAP-TTLS:n, käyttöön voidaan ottaa chap, mschap, mschapv2, pap tai md5.

Jos valitset PEAP:n, käyttöön voidaan ottaa mschapv2 tai tls.

username "merkkijono"

Voit määrittää Radius-palvelimelle sisäänkirjautumissalasanan.

Käytettävät merkit: ASCII 0x20-0x7e (31 tavua).

Oletus on tyhjä.

username2 "merkkijono"

Voit määrittää vaiheen 2 käyttäjänimen vaiheen 2 EAP-TTLS/PEAP-todennukselle.

Käytettävät merkit: ASCII 0x20-0x7e (31 tavua).

Oletus on tyhjä.

domain "merkkijono"

Voit määrittää Radius-palvelimelle sisäänkirjautumisen domain-nimen.

Käytettävät merkit ovat ASCII 0x20-0x7e (31 tavua), mutta eivät "@" ja "\".

Oletus on tyhjä.

password "merkkijono"

Voit määrittää Radius-palvelimelle sisäänkirjautumisen.

Käytettävät merkit: ASCII 0x20-0x7e (128 tavua). Oletus on tyhjä.

srvcert {on|off}

Voit määrittää palvelinvarmenteen. Oletus on "off".

imca {on|off}

Voit ottaa varmenteen käyttöön tai poistaa sen käytöstä, kun varmenteen varmentaja on paikalla. Oletus on "off".

srvid "merkkijono"

Voit määrittää palvelinvarmenteen palvelintunnuksen ja alidomainin.

Käytettävät merkit: ASCII 0x20-0x7e (128 tavua). Oletus on tyhjä.

Connectinfo

Hankkii yhteystietoja.

claer {a each command|all}

Palauttaa valitun asetuksen oletusarvoonsa.

Jos valitset "all", kaikki asetukset palautetaan oletusarvoihinsa.

miccheck {on|off}

Voit ottaa MIC-tarkistustoiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Oletusasetus on "On" (käytössä).

Jos valitset "Off", et voi suorittaa MIC-tarkistuksia. Suosittelemme valitsemaan MIC-tarkistustoiminnon asetukseksi "On" tätä laitetta käytettäessä.