web

"Web"-komennolla voit näyttää ja määrittää parametrit Web Image Monitor -ohjelmassa.

Näytä asetukset

msh> web

URL-määritykset

Voit määrittää linkitetyt URL-osoitteet napsauttamalla [URL] Web Image Monitor -ohjelmassa.

msh> web "ID" url http:// "The URL or IP address you want to register"/

Määritä tunnukseksi "1" tai "2", mikä vastaa URL-osoitetta. URL-osoitteita voidaan rekisteröidä ja määrittää enintään kaksi.

Linkin vastaanottajiksi rekisteröityjen URL-nimien nollaaminen

msh> web "ID" clear url

Määritä tunnukseksi "1" tai "2", mikä vastaa URL-osoitetta.

Linkin nimen määritykset

Voit näppäillä URL-osoitteelle nimen, joka näkyy Web Image Monitor -ohjelmassa.

msh> web "ID" name "Name you want to display"

Määritä tunnukseksi "1" tai "2", mikä vastaa linkin nimeä.

Linkin vastaanottajiksi rekisteröityjen URL-osoitteiden poistaminen

msh> web "ID" clear name

Määritä tunnukseksi "1" tai "2", mikä vastaa linkin nimeä.

URL-ohjeen määritykset

Voit määrittää linkitetyt URL-osoitteet napsauttamalla "?" Web Image Monitor -ohjelmassa.

msh> web help http://"Help URL or IP address"/help/

Ohjeen URL-osoitteen nollaaminen

msh> web clear help