Automaattinen sähköposti-ilmoitus

1. Kirjaudu sisään Web Image Monitor -ohjelmaan pääkäyttäjätilassa.

2. Napsauta [Kokoonpano] valikkoalueella ja napsauta sitten [Automaattinen sähköposti-ilmoitus] [Laiteasetukset]-alueella.

Näkyviin tulee valintaikkuna ilmoitusasetusten määrittämistä varten.

3. Tee seuraavat asetukset:

• Ilmoitusviesti: Voit määrittää tämän tarpeittesi mukaan, esimerkiksi laitteen sijainti ja huoltoedustajan yhteystiedot.

• Ilmoitettavat ryhmät -sarakkeen kohdat: Sähköposti-ilmoitusosoitteet voidaan ryhmitellä tarpeen mukaan.

• Valitse ilmoitettavat ryhmät/toiminnot -sarakkeen kohdat: Valitse ryhmät kullekin ilmoitustyypille, kuten laitteen tila ja virhe.

Jos haluat tehdä lisäasetuksia, napsauta [Muokkaa] kohdan [Kunkin kohteen lisäasetukset] vieressä.

4. Napsauta [OK].

5. Napsauta [Uloskirjaus].

6. Sulje Web Image Monitor.