Sähköpostitodennus

Voit määrittää sähköpostitodennuksen sähköpostipalvelun luvattoman käytön estämiseksi.

SMTP-todentaminen

Määritä SMTP-todentaminen.

Kun lähetät sähköpostia SMTP-palvelimelle, todentaminen suoritetaan käyttämällä SMTP AUTH -protokollaa kehottamalla sähköpostin lähettäjää näppäilemällä käyttäjänimi ja salasana. Tämä estää SMTP-palvelimen luvattoman käytön.

1. Kirjaudu sisään Web Image Monitor -ohjelmaan pääkäyttäjätilassa.

2. Napsauta [Kokoonpano]-valikkoalueella ja napsauta [Sähköposti] [Laiteasetukset]-alueella.

3. Tee seuraavat asetukset SMTP-sarakkeessa:

• SMTP-palvelimen nimi: Näppäile SMTP-palvelimen IP-osoite tai isäntänimi.

• SMTP-portin nro: Näppäile sähköpostia SMTP-palvelimelle lähetettäessä käytetyn portin numero.

• SMTP-todennus: Ota käyttöön SMTP-todennus tai poista se käytöstä.

• SMTP-todennuksen sähköpostiosoite: Näppäile sähköpostiosoite.

• SMTP-todennuksen käyttäjänimi: Näppäile SMTP-tilin nimi.

• SMTP-todennuksen salasana: Määritä tai vaihda SMTP-todennuksen salasana.

• SMTP-salaus: Valitse, salataanko salasana vai ei.

[Salaus]-[Automaattinen valinta]: Jos todennustapa on PLAIN, LOGIN, CRAM-MD5 tai DIGEST-MD5.

[Salaus]-[Käytössä]: Jos todennustapa on CRAM-MD5 tai DIGEST-MD5.

[Salaus]-[Ei käytössä]: Jos todennustapa on PLAIN tai LOGIN.

4. Napsauta [OK]

5. Napsauta [Uloskirjaus].

6. Sulje Web Image Monitor.

POP before SMTP -todennus

Valitse, kirjaudutaanko POP3-palvelimelle ennen sähköpostin lähettämistä.

1. Kirjaudu sisään Web Image Monitor -ohjelmaan pääkäyttäjätilassa.

2. Napsauta [Kokoonpano]-valikkoalueella ja napsauta [Sähköposti] [Laiteasetukset]-alueella.

3. Tee seuraavat asetukset POP before SMTP -sarakkeessa:

• POP before SMTP: Ota käyttöön POP before SMTP tai poista se käytöstä.

• POP-sähköpostiosoite: Näppäile sähköpostiosoite.

• POP-käyttäjänimi: Näppäile POP-tilin nimi.

• POP-salasana: Määritä tai vaihda POP-salasana.

• Ajastus POP-salauksen jälkeen: Näppäile käytettävissä oleva aika, ennen kuin luodaan yhteys SMTP-palvelimeen POP-palvelimelle kirjautumisen jälkeen.

4. Napsauta [OK].

5. Napsauta [Uloskirjaus].

6. Sulje Web Image Monitor.