Sähköposti-ilmoitus pyydettäessä

1. Kirjaudu sisään Web Image Monitor -ohjelmaan pääkäyttäjätilassa.

2. Napsauta [Kokoonpano] valikkoalueella ja napsauta [Sähköposti-ilmoitus pyydettäessä] [Laiteasetukset]-alueella.

Näkyviin tulee valintaikkuna ilmoitusasetusten määrittämistä varten.

3. Tee seuraavat asetukset:

• Ilmoituksen aihe: Näppäile teksti, joka lisätään sähköpostivastausten aihe-riville.

• Ilmoitusviesti: Voit määrittää tämän tarpeittesi mukaan, esimerkiksi laitteen sijainti ja huoltoedustajan yhteystiedot.

• Laitteen tilatiedot rajoitettu: Valitse, sallitaanko pääsy tietoihin, kuten laitteen asetukset ja tila.

• Vastaanotettava sähköpostiosoitteen/domain-nimen asetukset -sarakkeen kohdat: Näppäile sähköpostiosoite tai domain-nimi, jota käytetään pyydettäessä tietoa sähköpostitse ja vastaanotettaessa sen sähköpostivastausta.

4. Napsauta [OK].

5. Napsauta [Uloskirjaus].

6. Sulje Web Image Monitor.