Sähköposti-ilmoituksen osoitteen määrittäminen

Ennen kuin otat käyttöön automaattisen sähköposti-ilmoituksen tai sähköposti-ilmoituksen pyydettäess,ä määritä vastaanottava sähköpostiosoite. Suorita seuraavat toimenpiteet Web Image Monitor -ohjelmassa.

1. Kirjaudu sisään Web Image Monitor -ohjelmaan pääkäyttäjätilassa.

2. Napsauta [Kokoonpano] valikkoalueella ja napsauta [Sähköposti] [Laiteasetukset]-alueella.

3. Tee seuraavat asetukset kohdassa Sähköposti-ilmoitusten osoite:

• Sähköposti-ilmoituksen osoite: Näppäile vastaanottava sähköpostiosoite käyttämällä aakkosnumeerisia merkkejä.

• Vastaanota sähköposti-ilmoitukset: Määritä, käytetäänkö sähköposti-ilmoitusta pyydettäessä.

• Sähköposti-ilmoituksen käyttäjänimi: Näppäile pääkäyttäjän käyttäjänimi lähettäjän nimeksi.

• Sähköposti-ilmoituksen salasana: Näppäile sähköposti-ilmoituksen vastaanottajan salasana.

4. Napsauta [OK].

5. Napsauta [Uloskirjaus].

6. Sulje Web Image Monitor.