Salasanan määrittäminen

Määritä salasana toimimalla seuraavasti.

1. Käynnistä SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Valitse [Ryhmä]-valikossa [Etsi laite] ja napsauta [IPv4], [IPX/SPX] tai [IPv4 SNMPv3].

Näkyviin tulee luettelo valittua protokollaa käyttävistä laitteista.

Valitse sen laitteen protokolla, jonka konfigurointia haluat muuttaa.

Jos käytössäsi on IPv4 SNMPv3, näppäile käyttäjän todentaminen.

3. Valitse luettelosta laite, jonka konfigurointia haluat muuttaa.

4. Napsauta [Työkalut]-valikossa [NIB Setup Tool].

Sovellusohjelman näyttö

Internet-selain avautuu, ja valintaikkuna Web Image Monitor -ohjelman käyttäjänimen ja salasanan näppäilemistä varten tulee näkyviin.

NIB Setup Tool käynnistyy, kun verkkokortti on oletus. Noudata näytön ohjeita.

5. Näppäile käyttäjänimi ja salasana ja napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Lisätietoja käyttäjänimestä ja salasanasta saat verkon pääkäyttäjältä.

6. Napsauta [Kokoonpano].

7. Napsauta [Tallenna/muuta pääkäyttäjä] [Laiteasetukset]-alueella ja muuta asetuksia.

8. Napsauta [OK].

9. Napsauta [Uloskirjaus].

10. Sulje Web Image Monitor.

11. Sulje SmartDeviceMonitor for Admin.