Virransäästötilan määrittäminen

Määritä virransäästötila toimimalla seuraavasti.

1. Käynnistä SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Valitse [Ryhmä]-valikossa [Etsi laite] ja napsauta [IPv4], [IPX/SPX] tai [IPv4 SNMPv3].

Näkyviin tulee luettelo valittua protokollaa käyttävistä laitteista.

Valitse sen laitteen protokolla, jonka konfigurointia haluat muuttaa.

Jos käytössäsi on IPv4 SNMPv3, näppäile käyttäjän todentaminen.

3. Valitse laite, jonka asetuksia haluat määrittää.

Jos haluat tehdä asetuksia valitun ryhmän kaikille laitteille, älä valitse laitetta.

4. Napsauta [Ryhmä]-valikkoa, valitse [Virransäästötila], [Aseta erikseen] ja napsauta [Päällä].

Sovellusohjelman näyttö

Jos haluat valita kaikki ryhmän laitteet, valitse [Aseta ryhmän mukaan].

Jos haluat poistaa virransäästötilan käytöstä, napsauta [Pois].

5. Sulje SmartDeviceMonitor for Admin.