Laitteen tilan tarkistaminen

Tarkista laitteen tila toimimalla seuraavasti.

1. Käynnistä SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Valitse [Ryhmä]-valikossa [Etsi laite] ja napsauta [IPv4], [IPX/SPX] tai [IPv4 SNMPv3].

Näkyviin tulee luettelo valittua protokollaa käyttävistä laitteista.

Valitse sen laitteen protokolla, jonka konfigurointia haluat muuttaa.

Jos käytössäsi on TCP/IP SNMP v3, näppäile käyttäjän todennus.

3. Napsauta [Näytä]-valikkoa ja napsauta [Select List Columns].

4. Valitse kohdasta [Laite] [Select List Columns] -valintaikkunassa näytettävät kohteet ja napsauta [Lisää].

Valitut kohteet siirtyvät kohtaan [Näytä].

5. Siirrä kaikkia kohteita, jotka haluat näyttää, ja napsauta [OK].

Kuvake luettelossa kertoo laitteen tilan.

6. Jos haluat tietoja laitteen tilasta, valitse kyseinen laite ja napsauta [Avaa] [Laiteasetukset]-valikossa.

Valitun laitteen valintaikkuna avautuu.

7. Napsauta sovellusta, jonka tilan haluat nähdä.

Laitteen tila näytetään.

8. Sulje SmartDeviceMonitor for Admin.