NetWaren käyttö

Tässä luvussa kerrotaan, kuinka verkkotulostimien asetukset tehdään Netware-ympäristössä. NetWare-ympäristössä voit liittää laitteen "tulostuspalvelimena" tai "etätulostimena".

Tärkeää

Asetusten määrittäminen

• Kun laitetta käytetään tulostuspalvelimena

1. Asenna SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelma.

2. Määritä verkkokortti.

3. Katkaise laitteesta virta ja kytke se uudelleen.

• Kun laitetta käytetään etätulostimena

1. Asenna SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelma.

2. Määritä verkkokortti.

3. Määritä NetWare.

4. Käynnistä tulostuspalvelin.

Huom.

• Tässä menetelmässä oletetaan, että ympäristö on jo valmisteltu normaalia tulostuspalveliasetusta käyttäväksi NetWareksi.

• Menetelmä selitetään käyttämällä seuraavia esimerkkiasetuksia:

• Tiedostopalvelimen nimi ...CAREE

• Tulostuspalvelimen nimi...PSERV

• Tulostimen nimi ...R-PRN

• Jonon nimi ...R-QUEUE

SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelman käyttäminen

Kun haluat käyttää laitetta NetWare-ympäristössä, käytä SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelmaa tulostusympäristön määrittämiseen.

SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelman luettelemat tulostimet

SmartDeviceMonitor for Admin luettelee verkkoon kytketyt tulostimet. Jos et pysty määrittämään laitetta, jonka haluat konfiguroida, tulosta konfigurointisivu ja tarkista laitteen nimi.

Huom.

Viite

Liittyvät aiheet

Määrittäminen tulostuspalvelimeksi (NetWare 3.x)
Määrittäminen tulostuspalvelimeksi (NetWare 4.x, 5/5.1, 6/6.5)
Pure IP:n käyttäminen NetWare 5/5.1- tai 6/6.5-ympäristö
Määrittäminen etätulostimeksi (NetWare 3.x)
Määrittäminen etätulostimeksi (NetWare 4.x, 5/5.1, 6/6.5)