Määrittäminen tulostuspalvelimeksi (NetWare 3.x)

Liitä laite tulostuspalvelimeksi seuraavin ohjein, kun käytössä on NetWare 3.x.

1. Käynnistä Web Image Monitor.

2. Napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Näkyviin tulee valintaikkuna käyttäjänimen ja salasanan näppäilemistä varten.

3. Näppäile käyttäjänimi ja salasana ja napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Lisätietoja käyttäjänimestä ja salasanasta saat verkon pääkäyttäjältä.

4. Napsauta vasemmalla [Kokoonpano] ja napsauta [NetWare-tulostusasetukset].

• Tulostuspalvelin: Näppäile NetWare-tulostuspalvelimen nimi. Käyttääksesi liitäntäkorttia tulostuspalvelimena näppäile sellaisen tulostuspalvelimen nimi, joka ei ole käytössä tiedostopalvelimella. Nimi voi sisältää enintään 47 merkkiä.

• Kirjautumistila: Määritä, valitaanko tiedostopalvelin vai NDS-puu, kun kirjaudutaan NetWareen.

• Tiedostopalvelin: Kun tiedostopalvelimen nimi näppäillään tähän, vain määritetty tiedostopalvelinta etsitään. Tämä kohta on pakollinen. Nimessä saa olla enintään 47 merkkiä.

• NDS-puu: Ota NDS-tila käyttöön näppäilemällä sen NDS-puun nimi, johon haluat kirjautua. Nimessä saa olla enintään 32 aakkosnumeerista merkkiä.

• NDS-kontekstin nimi: Näppäile tulostinpalvelimen konteksti NDS-tilan käyttöönottoa varten. Nimessä saa olla enintään 127 merkkiä.

• Toimintatila: Määritä, käytetäänkö liitäntäkorttia tulostuspalvelimena vai etätulostimena.

• Etätulostimen numero.: Tämä kohta on käytössä, kun liitäntäkortti määritetään etätulostimeksi. Näppäile sama numero kuin tulostuspalvelimessa luotavan tulostimen numero (0 - 254 merkkiä).

• Työ aikakatkaisu: Kun liitäntäkorttia käytetään NetWare-etätulostimena, tulostinta ei voida tunnistaa, kun tulostustyö loppuu. Siksi tulostin lopettaa tulostuksen, kun tietty aika on kulunut viimeksi vastaanotetuista tulostustiedoista (eli kun se ei ole vastaanottanut tulostustietoja tietyn ajan kuluessa). Määritä tässä tämä aika (3 - 255 sekuntia). Aloitusarvo on 15 (sekuntia).

• Kehystyyppi: Valitse kehystyyppi pudotusvalikosta.

• Tulostuspalvelinprotokolla: Valitse NetWarelle protokolla pudotusvalikosta.

• NCP-lähetysprotokolla: Valitse NCP-lähetykselle protokolla.

5. Vahvista asetukset ja napsauta [Laite].

Konfigurointi on valmis. Odota, ennen kuin käynnistät Web Image Monitor -ohjelman uudelleen.

6. Napsauta [Uloskirjaus].