Valmistelu: Tulostinpalvelin

Tässä selvitetään, kuinka laite määritetään Windows-verkkotulostimeksi. Silloin kaikki verkossa olevat voivat käyttää sitä. Kun verkko tulostin on kytketty käyttäen SmartDeviceMonitor for Client -ohjelmaa, laite voi myös lähettää tulostusraportin, josta näkee tulostuksen onnistumisen.

Tärkeää

1. Avaa [Tulostimet ja faksit] -ikkuna [Käynnistä]-valikosta.

Näkyviin tulee [Tulostimet ja faksit] -ikkuna.

2. Napsauta käytettävän laitteen kuvaketaa. Napsauta [Tiedosto]-valikossa [Ominaisuudet]. Tulostimen ominaisuudet tulevat näkyviin.

3. Napsauta [Jakaminen]-välilehdellä [Jaa tämä tulostin].

4. Jos haluat jakaa laitteen eri Windows-versioiden käyttäjien kanssa, napsauta [Lisäohjaimet...].

Jos olet asentanut vaihtoehtoisen ohjaimen valitsemalla [Jaettu käyttö:] tulostinohjaimen asennuksen aikana, voit ohittaa tämän vaiheen.

5. Napsauta [OK] ja sulje tulostimen ominaisuudet.