Ohita otsikkokuvaus
KäyttöoppaatSisältöEdellinenSeuraavaOhje

CD-levyllä olevat ohjelmat

Tässä kuvataan laitteen mukana tulevalla CD-levyllä olevat ohjelmistot.

Laitteen mukana tulee kaksi CD-levyä: "Printer Drivers and Utilities" ja "Scanner Driver and Utilities".

Näiden CD-levyjen sisältö on seuraava:

Font Manager

Uusien näyttöfonttien asennukseen ja järjestelmässä jo olevien fonttien järjestelyyn. Lisätiedot Font Manager -ohjelmasta löytyvät CD-levyllä Printer Drivers and Utilities olevasta ohjeesta.

SmartDeviceMonitor for Admin

Pääkäyttäjää varten verkkotulostimien hallintaan.

DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client

Käyttäjille verkkotulostustilan hallintaan.

Printer Utility for Mac

Tällä ohjelmalla voi ladata ja hallinnoida fontteja ja tulostimia. Lisätietoja, katso PostScript 3 Täydennysosa.

Huom.

Liittyvät aiheet

CD-levyn sisällön tarkastelu
Tämän laitteen tulostinohjaimet
TWAIN-ohjain
Lähiverkkofaksiohjain
DeskTopBinder Lite
SmartDeviceMonitor for Admin
DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client