DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client

Tässä kuvataan DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman tiedostopolku ja järjestelmävaatimukset.

DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman avulla voit hallita ja tulostaa erilaisia tietoja, kuten sovellusohjelmalla luotuja tiedostoja, skannerilla skannattuja asiakirjoja ja kuvia yhtenä asiakirjana.

Tiedostopolku

DeskTopBinder-SmartDeviceMonitor for Client löytyy Printer Drivers and Utilities -levyn seuraavasta kansiosta:

\NETWORK\DEVMON\CLIENT\DISK1

Tulostinohjaimen käyttöympäristö

• Käytettävä tietokone

Laitteet, jotka ovat yhteensopivia seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa. PC/AT-yhteensopiva laite.

• Käytettävä käyttöjärjestelmä

Windows 2000/XP/Vista

Windows Server 2003/2003 R2