DeskTopBinder Lite

Tässä jaksossa kuvataan DeskTopBinder Lite -ohjelman tiedostopolku ja järjestelmävaatimukset.

DeskTopBinder asennetaan asiakastietokoneelle integrointia ja eri tiedostojen kuten skannaustiedostojen, sovellusohjelmilla tehtyjen tiedostojen ja olemassa olevien skannaustiedostojen hallintaa varten. Tällä ohjelmalla voit käyttää eri toimintoja tallennetuille skannaustiedostoille kuten lukea tallennettuja tiedostoja. ScanRouter-ohjelmalla voit myös tarkastella jakelupalvelimeen tallennettuja tiedostoja tai käyttää muita toimintoja.

Lisätiedot DeskTopBinder Lite -ohjelman kanssa asennetuista ohjelmista, katso "DeskTopBinder Lite", Skannerin käyttöohje.

Tiedostopolku

Ohjelmat löytyvät laitteen mukana tulleen Scanner Driver and Utilities -levyn seuraavasta kansiosta:

\UTILITY\DESKV2

Järjestelmävaatimukset

• Laitteisto

PC/AT-yhteensopivat laitteet, jotka tukevat käyttöjärjestelmää.

• Käyttöjärjestelmä

• Kun asennetaan kaikki DeskTopBinder -ohjelman toiminnot:

Windows 2000 Professional SP1 tai uudempi/2000 Server SP1 tai uudempi/2000 Advanced Server SP1 tai uudempi/XP Professional/XP Home Edition

• Kun asennetaan vain SmartDeviceMonitor for Client:

Windows 2000 Professional SP1 tai uudempi/2000 Server SP1 tai uudempi/XP Professional/XP Home Edition