Otsikkorivitietojen tallentaminen

Tässä osassa selvitetään otsikkorivitiedot.

Faksiasiakirjan lähetyksen tai vastaanottamisen yhteydessä voi toiselle osapuolelle lähettää otsikkorivitiedot. Tiedot näkyvät toisen laitteen näytössä ja ne tulostuvat raporttiin. Seuraavat otsikkotiedot voidaan lähettää.

Tärkeää

Faksin otsikko

Jokaisen lähetetyn faksin otsikoksi tulostuu otsikkorivi. Otsikkoriviin on syytä liittää oma nimi.

Tallentaa voidaan Otsikkorivi1 ja Otsikkorivi2. Kun alkuperäisiä lähetetään kohdeluettelon mukaan, on mahdollista valita mikä otsikkorivi toisen osapuolen vastaanottamaan asiakirjaan tulostuu.

"Otsikkorivi" tallennetaan käyttämällä korkeintaan 32 aakkosnumeerista merkkiä ja symbolia.

Käytettävissä ovat merkit, symbolit, numerot ja välilyönnit.

Kohdan "Valinnaisuudet" [Otsikkorivi]-valinnalla voidaan valita tulostetaanko otsikkorivi. Katso "Otsikkorivi".

Oma nimi

Oma nimi lähetetään toiselle osapuolelle, kun faksi lähetetään tai vastaanotetaan. Nimeen pitäisi sisällyttää oma nimi. Oma nimi näkyy toisen laitteen näytössä ja se tulostuu raporttiin.

Omaa nimeä voidaan käyttää, vain jos toinen laite on saman valmistajan tekemä ja siinä on Oma nimi -toiminto.

"Oma nimi" voidaan tallentaa käyttämällä korkeintaan 20 aakkosnumeerista merkkiä ja symbolia.

Oman faksin numero

Lähettäjän Oma faksinumero lähetetään toiselle osapuolelle, kun faksia lähetetään.

Vastaanotettu faksin numero näkyy toisen laitteen näytössä ja se tulostuu raporttiin.

Toiminto on käytettävissä toisen osapuolen laitteen valmistajasta riippumatta.

"Oma faksinro" voidaan tallentaa käyttämällä korkeintaan 20 numeroa, välilyöntiä ja "+"-merkkiä.

Liittyvät aiheet

Otsikkorivitietojen tallentaminen
Otsikkorivitietojen muuttaminen
Ostikkorivitietojen poistaminen