Tulosta otsikkorivi

Kun otsikkorivi on käytössä, tallennettu nimi tulostuu vastaanottajan paperille.

Toisinaan saatat haluta, että vastaanottaja saa alkuperäisestä asiakirjastasi tunnuksettoman kappaleen. Näin voit tehdä ottamalla otsikkorivi-asetuksen pois päältä.

Voit tallentaa kaksi faksin otsikkoriviä: "Ensimmäinen nimi" ja "Toinen nimi".

Jos esimerkiksi tallennat osastosi nimen ensimmäiseksi ja yrityksen nimen toiseksi tunnisteeksi, voit käyttää ensimmäistä sisäisten faksien lähettämiseen ja toista yrityksen ulkopuolelle menevien faksien lähettämiseen.

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Paina [Lähetystila].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Valitse [Lisätoiminnot].

4. Varmista, että [Tulosta otsikkorivi] on valittu.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat perua faksin otsikkorivin tulostamisen, poista valinta painamalla [Tulosta otsikkorivi].

5. Paina [OK]-näppäintä kaksi kertaa.

6. Määritä vastaanottaja ja paina sitten [Aloita]-näppäintä.