Tallennetun tiedoston lähettäminen

Tässä jaksossa selostetaan faksien tallentamista ja hallintaa asiakirjapalvelimella.

Asiakirjapalvelimelle voidaan tallentaa asiakirjoja lukuisista eri sovelluksista.

Faksitoiminnolla tallennetut asiakirjat voi lähettää faksina.

Kun olet tallentanut asiakirjoja asiakirjapalvelimelle, voit käyttää seuraavia toimintoja:

Voit lähettää ja tulostaa useita tallennettuja asiakirjoja yhtenä asiakirjana sekä lähettää ne yhtä aikaa skannattujen alkuperäisten kanssa. Noudata kohdassa [Valitse tiedosto] annettuja ohjeita, kun lähetät tai tulostat tallennettuja asiakirjoja.

Asiakirjan tallentaminen

Liittyvät aiheet

Asiakirjan tallentaminen
Tallennettujen asiakirjojen lähettäminen
Tallennettujen asiakirjojen tulostaminen
Tallennetun asiakirjan tietojen muuttaminen
Tallennetun asiakirjan poistaminen