Tallennettujen asiakirjojen lähettäminen

Laite lähettää asiakirjat, jotka on tallennettu faksitoiminnolla asiakirjapalvelimelle.

Asiakirjapalvelimelle tallennetut asiakirjat voidaan lähettää aina uudelleen, kunnes ne poistetaan muistista. Lähettämisen jälkeen asiakirjat tallennetaan asiakirjapalvelimelle. Voit siten lähettää ne yhdellä toiminnolla ilman alkuperäisten uudelleenasettelua.

Tärkeää

1. Paina [Valitse tiedosto].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Valitse lähetettävät asiakirjat.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos valitset useita asiakirjoja, ne lähetetään valintajärjestyksessä.

• Paina [Jono], jos haluat järjestää asiakirjat lähetysjärjestykseen.

• Paina [Tiedoston nimi], jos haluat järjestää asiakirjat aakkosjärjestykseen.

• Paina [Käyttäjänimi], jos haluat lajitella asiakirjat tallennetun käyttäjänimen mukaiseen järjestykseen.

• Paina [Pvm], jos haluat asettaa asiakirjat tallennetun päivämäärän mukaiseen järjestykseen.

Jos haluat lisätietoja tallennetuista asiakirjoista, paina [Lisätiedot].

Paina Pienoiskuvakkeet-näppäintä siirtyäksesi Pienoiskuvake-tilaan.

3. Jos valitset salasanalla suojatun asiakirjan, anna salasana ja paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos asiakirjaa ei ole suojattu salasanalla, siirry vaiheeseen 4.

4. Jos haluat lisätä alkuperäiset asiakirjat tallennettuihin asiakirjoihin ja lähettää kaikki kerralla, paina [Alkup. plus-merkki Tall. tied.] tai [Tall. tied. plus-merkki Alkup].

Käyttöpaneelin näyttö

Kun lähetät vain tallennettuja asiakirjoja, siirry vaiheeseen 5.

Kun [Alkup. plus-merkki Tall. tied.] -näppäintä painetaan, laite lähettää ensin alkuperäiset ja sitten tallennetut tiedostot. Kun [Tall. tied. plus-merkki Alkup.] -näppäintä painetaan, laite lähettää ensin tallennetut ja sitten alkuperäiset tiedostot.

5. Paina [OK].

6. Määritä vastaanottaja ja paina sitten [Aloita]-näppäintä.

Kun haluat lisätä alkuperäisen tallennettuihin asiakirjoihin, aseta alkuperäinen ja valitse haluamasi skannausasetukset.

Lisättyjä alkuperäisiä ei tallenneta.

Liittyvät aiheet

Asiakirjojen määrittäminen [tiedostoluettelosta]
Asiakirjojen valinta [käyttäjänimen] mukaan
Asiakirjojen valinta [tiedostonimen] mukaan
Esikatselukuvan näyttäminen