Asiakirjojen tallentaminen infoposteihin

Tässä osassa kerrotaan, miten asiakirja tallennetaan infopostiin.

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tallenna/Poista/Tulosta infopostin sisältö].

3. Valitse posti, johon haluat tallentaa tiedoston.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos postiin on jo esiohjelmoitu tiedostoja, postin nimen vasemmalla puolella näkyy tiedostoa osoittava merkki.

Esiin tulee viesti, kun valitset postin, jonne on jo tallennettu tiedosto. Paina [Kyllä], kun vaihdat tiedostoa. Alkuperäinen tallennettu tiedosto korvataan uudella.

4. Jos postille on määritetty salasana, kirjoita salasana ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä] ennen kuin painat [OK], ja yritä uudelleen.

Jos haluat perua salasanan näppäilyn, paina [Peruuta]. Esiin tulee vaiheessa 3 näkyvä näyttö.

5. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

Käyttöpaneelin näyttö

Voit valita myös seuraavat asetukset:

• Alkuperäisen asiakirjan suunta

• Alkuperäiset asetukset (lisävarusteena saatava syöttölaite tarvitaan)

• Leima (lisävarusteena saatava syöttölaite tarvitaan)

6. Paina [Aloita]-näppäintä.

Alkuperäisen asiakirjan skannaus käynnistyy.

Voit keskeyttää skannauksen painamalla [Seis]. Esiin tulee vaiheessa 3 näkyvä näyttö.

Jos haluat tallentaa toisen infopostin sisältämän asiakirjan, toista ohjeet vaiheesta 3.

7. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.