Infopostin asiakirjojen tulostus

Tässä osassa kerrotaan, miten infopostiin tallennettu asiakirja tulostetaan.

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tallenna/Poista/Tulosta infopostin sisältö].

3. Paina [Tulosta].

4. Valitse posti, jossa on tulostettava tiedosto.

Käyttöpaneelin näyttö

Et voi valita postia, johon ei ole tallennettu tiedostoa.

5. Jos postille on määritetty salasana, kirjoita salasana ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä] ennen kuin painat [OK], ja yritä uudelleen.

Jos haluat perua salasanan näppäilyn, paina [Peruuta]. Esiin tulee vaiheessa 4 näkyvä näyttö.

6. Paina [Aloita]-näppäintä.

Jos haluat tulostaa arkin molemmille puolille, paina [Tulosta 2 puolelle], ennen kuin painat [Aloita]-näppäintä.

Jos haluat pysäyttää tulostuksen, ennen kuin painat [Aloita]-näppäintä, paina [Peruuta]. Esiin tulee vaiheessa 4 näkyvä näyttö.

Jos haluat peruuttaa tulostuksen, kun olet jo painanut [Aloita]-näppäintä, paina [Keskeytä tulostus]. Esiin tulee vaiheessa 4 näkyvä näyttö.

Toista toimenpiteet alkaen vaiheesta 4, jos haluat tulostaa toiseen postiin tallennetun tiedoston.

7. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.