Infopostit

Infoposti-toiminnon avulla laitetta voidaan käyttää asiakirjapalvelimena.

Ohjelmoi asiakirja infopostiin, josta toiset käyttäjät voivat noutaa sen. Kun toinen käyttäjä tekee pyynnön, hänen määrittämäänsä SEP-koodia verrataan infopostiin ohjelmoituihin SEP-koodeihin. Jos koodi vastaa infopostiin tallennettua asiakirjaa, asiakirja lähetetään toiselle käyttäjälle automaattisesti.

Muut osapuolet voivat vastaanottaa nämä asiakirjat milloin tahansa pyytäessään.