Tiedoston tulostaminen muistista

Jos haluat tarkistaa sellaisen muistiin tallennetun tiedoston sisällön, jota ei ole vielä lähetetty, voit tulostaa tiedoston seuraavasti.

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tark./Keskeytä tiedoston lähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Valitse tiedosto, jonka haluat tulostaa.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos useita vastaanottajia on määritetty, näkyviin tulee vain niiden vastaanottajien määrä, jotka eivät ole vastaanottaneet lähettämääsi asiakirjaa.

4. Paina [Tulosta].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat kaksipuolisen tulostuksen, paina [Tulosta 2 puolelle].

Peruuttaaksesi tulostuksen, paina [Peruuta]. Näyttö palaa vaiheeseen 4.

5. Paina [Aloita]-näppäintä.

Jos haluat peruuttaa tulostuksen, kun olet jo painanut [Aloita]-näppäintä, paina [Keskeytä tulostus]. Näyttö palaa vaiheeseen 4.

Toista toimenpiteet alkaen vaiheesta 3, jos haluat tulostaa toisenkin tiedoston.

6. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.