Kohteen lisääminen

Voit lisätä vastaanottajan sarjalähetykseen.

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tark./Keskeytä tiedoston lähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Valitse tiedosto, jolle haluat lisätä vastaanottajan.

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Tark./Muuta asetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Paina [Lisää kohde].

Käyttöpaneelin näyttö

6. Määritä vastaanottaja numeronäppäimillä tai vastaanottajanäppäimillä ja paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Paina lähetystyyppivälilehteä vaihtaaksesi lähetystyypiksi faksin/IP-faksin tai Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

Jos määrittelet lähettäjän jonka sähköpostiosoite on jo tallennettu, voit lisätä Internet-faksi- ja sähköpostiosoitteita.

Voit lisätä kansiokohteen vain vastaanottajanäppäimiä käyttämällä

Voit myös ohjelmoida SUB- tai SEP-koodin painamalla [Lisäaset.].

7. Paina [Poistu].

Toista toimenpiteet vaiheesta 3 alkaen, jos haluat lisätä toisen vastaanottajan.

8. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.