Lähetysajan muuttaminen

Voit muuttaa Lähetä myöhemmin -toiminnolla määritettyä lähetysaikaa.

Voit myös poistaa lähetysajan. Jos lähetysaika poistetaan, tiedosto lähetetään heti.

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tark./Keskeytä tiedoston lähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Valitse tiedosto, jonka lähetysajan haluat muuttaa tai poistaa.

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Tark./Muuta asetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Paina [Muuta läh. aika].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos painat [Lähetä nyt], tiedosto lähetetään välittömästi. Odottamassa oleva tiedosto lähetetään kuitenkin ensin.

6. Paina [Tyhjennä], syötä lähetysaika uudelleen numeronäppäimillä ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

7. Paina [Poistu].

Toista toimenpiteet kohdasta 3 alkaen, jos haluat muuttaa toisen lähetysajan.

8. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.