Vastaanottajan poistaminen lähetyksestä

Voit poistaa valittuja sarjalähetysten vastaanottajia.

Tärkeää

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tark./Keskeytä tiedoston lähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Valitse tiedosto, jonka vastaanottajan haluat poistaa.

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Tark./Muuta asetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Paina [Muuta] valitaksesi kohteen, jonka haluat poistaa.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos poistat kansiokohteen, paina [Poista] ja sen jälkeen [Kyllä] vahvistusviestistä. Jatka kohtaan 7.

6. Poista vastaanottaja painamalla [Tyhjennä/Seis]-näppäinta ja valitse sitten [OK].

Tyhjennä/Seis-näppäin

[Tyhjennä/Seis]-näppäimen painaminen poistaa yksittäisiä merkkejä faksinumerosta tai IP-faksiosoitteesta. Voit poistaa Internet-faksiosoitteen tai sähköpostiosoitteen kerralla kokonaan painamalla [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

7. Paina [Poistu].

Poistaaksesi toisen vastaanottajan, toista toimenpiteet kohdasta 3 lähtien.

8. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.