Lähetys määrättyyn aikaan (Lähetä myöhemmin)

Tämän toiminnon avulla voit asettaa laitteen lähettämään asiakirjan myöhemmin asettamaasi kellonaikaan.

Siten voit hyödyntää halvempien lähetysaikojen puheluveloitusta ilman, että joudut olemaan laitteen vieressä.

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Paina [Lähetystila].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Lähetä myöh.].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Näppäile aika numeronäppäimillä (24 tunnin muodossa) ja paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos syötät lukuja 1 - 9, lisää niiden eteen nolla.

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä] ennen kuin painat [OK], ja yritä uudelleen.

Jos haluat peruuttaa Lähetä myöhemmin -valinnan, paina [Peruuta]. Näytölle palautuu vaiheen 3 näkymä.

Annettu aika näkyy korostetun [Lähetä myöh.] -tekstin yläpuolella.

5. Paina [OK].

Esiin tulee valmiusnäyttö.

Jos haluat tarkistaa asetukset, paina [Lähetystila].

6. Määritä vastaanottaja ja paina [Aloita]-näppäintä.