Lähetystoimintojen oletusasetukset

Tämän toiminnon avulla voit määrittää asiakirjojen lähetysasetusten oletusarvot.

"Oletus" tarkoittaa asetusarvoa aloitusnäytöllä silloin, kun laitteeseen kytketään virta tai kun valitut tilat tyhjennetään.

Seuraavien ohjeiden mukaan voit määrittää oletusarvot vain niille asetuksille, joita voidaan muuttaa aloitusnäytöllä.

Voit määrittää seuraavien asetusten oletusarvot:

Muistilähetys/Välitön lähetys, Lähetystapa, Skannaustapa, Tarkkuus, Skannauskoko, Erikokoiset alkuperäiset, Automaattinen tummuus, Käsin asetettu tummuus, Alkuperäisen suunta, Alkuperäiset asetukset, Leima, Linjavalinta, Lähetys myöhemmin, Vastaanottoilmoitus, BCC-lähetys, Sähköpostin lähetystulos, Teksti, Vakioviesti, Automaattinen pienennys, Leiman lisäys, Suljettu verkko, SUB-koodilähetys, SEP-koodivastaanotto, Faksin otsikkorivin tulostus, Lähetystilaraportti, Tallenna tiedosto, Tiedostotyyppi, Esikatselu ennen lähetystä

1. Aloitusnäytöllä voit tehdä asetuksen sillä oletusarvolla, jonka haluat määrittää.

2. Paina [Ohjelma]-näppäintä.

Ohjelmanäppäimen kuva

3. Paina [Tallenna oletuksiksi].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Ohjelma]-näppäintä.

5. Kun näkyviin tulee vahvistusviesti, paina [Kyllä].

Asetukselle juuri valittu arvo tulee oletukseksi.