Haun lisäasetukset

Tässä jaksossa selostetaan, miten voit etsiä osoitekirjaan tallennettua vastaanottajaa hakuehtoja määrittämällä.

1. Paina [Etsi kohde].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Valitse, mistä kohdetta etsitään.

Jos haluat etsiä osoitekirjasta, valitse [Osoitekirja].

Jos haluat etsiä LDAP-palvelimelta, valitse kyseinen LDAP-palvelin.

Käyttöpaneelin näyttö

3. Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi faksin, IP-faksin, Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

Jos valitsit LDAP-palvelimen vaiheessa 2, et voi valita asetusta [Kansio].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Lisäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Paina kunkin hakuehdon näppäintä, ja kirjoita sitten osa etsittävästä merkkijonosta.

Käyttöpaneelin näyttö

Osoitteistosta tehtäviin hakuihin voidaan määrittää seuraavat ehdot: nimi, faksinumero, sähköpostiosoite ja kansion nimi.

LDAP-palvelimelta tehtäviin hakuihin voidaan määrittää seuraavat ehdot: nimi, faksinumero, sähköpostiosoite, yrityksen nimi ja osaston nimi.

6. Valitse hakukriteerit kunkin ehdon kohdalle.

Käyttöpaneelin näyttö

Hakukriteerien merkitykset ovat seuraavat:

• [Alkaen]: Etsi merkkijonoja, jotka alkavat määritetyllä merkillä.

Esimerkki: Jos etsit merkkijonoa "ABC", kirjoita "A".

• [Päättyen]: Etsi määrättyyn merkkiin päättyviä merkkijonoja.

Esimerkki: Jos etsit merkkijonoa "ABC", kirjoita "C".

• [Tarkka haku]: Etsi määrättyä merkkiä täysin vastaavia merkkijonoja.

Esimerkki: Jos etsit merkkijonoa "ABC", kirjoita "ABC".

• [Sisältäen]: Etsi määrätyn merkin sisältäviä merkkijonoja.

Esimerkki: Jos etsit merkkijonoa "ABC", kirjoita "A", "B" tai "C".

• [Poislukien]: Etsi merkkijonoja, jotka eivät sisällä määrättyä merkkiä.

Esimerkki: Kun etsit merkkijonoa "ABC", kirjoita "D".

• [Sumea haku]: Suorita sumea haku.

Tämä kohta tulee näkyviin, jos vaiheessa 2 on valittu LDAP-palvelin. Sumean haun tulos riippuu LDAP-palvelimen tukemasta hakumenetelmästä.

7. Paina [OK].

8. Paina [Käynnistä haku].

Käyttöpaneelin näyttö

Kun haku on suoritettu, näyttöön ilmestyy haun tulos.

9. Valitse vastaanottaja.

Jos haluamasi vastaanottaja ei tule näytölle, tuo se esiin painamalla [Ylänuolinäppäin]- tai [Alanuolinäppäin].

Painamalla [Lisätiedot] saat näytölle tiedot valitusta kohteesta.