Skannaustapa

Jos alkuperäisessä asiakirjassa on valokuvia, piirroksia tai kaavioita, joissa on mutkikkaita varjostuksia tai runsaasti harmaasävyjä, valitse sopiva skannaustapa, jotta sivu olisi mahdollisimman tarkka.

Teksti

Valitse [Teksti], kun lähetät jyrkkäkontrastisia mustavalkoisia alkuperäisiä. Käytä tätä asetusta, kun haluat vain lähettää tarkempaa tekstiä, vaikka alkuperäisessä asiakirjassa olisi sekä tekstiä että valokuvia.

Teksti / viivapiirros

Valitse [Teksti / Viivapiirr.], jos haluat lähettää entistä parempilaatuisina alkuperäisiä, joissa on jyrkkiä kontrasteja sisältäviä mustavalkoisia kuvia. [Teksti]-tavassa skannaus käy nopeammin; [Teksti / Viivapiirr.]-tavassa taas skannauksen laatu on parempi.

Teksti / kuva

Valitse [Teksti/Kuva], kun lähetät alkuperäisen, jossa on jyrkkiä kontrasteja sisältäviä mustavalkoisia osia kuten tekstissä ja harmaasävykuvia, kuten valokuvia.

Kuva

Valitse [Kuva], kun lähetät alkuperäisen asiakirjan, jossa on harmaasävykuva, kuten valokuva, tai kun alkuperäinen on värillinen.

1. Paina [Skannausasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Varmista, että [Skannaustapa] on valittuna.

Käyttöpaneelin näyttö

3. Valitse haluamasi skannaustapa ja paina [OK].

Liittyvät aiheet

JBIG-lähetys