Skannausasetukset

Tämän toiminnon avulla voit määrittää skannausasetukset sekä alkuperäisen syöttötavan.

Haluat mahdollisesti lähettää monia erilaisia faksiasiakirjoja. Joitakin näistä voi olla vaikeaa tulostaa vastaanottajan päässä. Laitteessa on kuitenkin neljä säädettävää asetusta, joita käyttäen asiakirjasta saadaan mahdollisimman korkealaatuinen.

Skannaustapa:

Teksti, Teksti / viivapiirros, Teksti / Kuva, Kuva

Tarkkuus:

Normaali, Terävä, Erittäin hieno (lisävaruste)

Skannauskoko:

Automaattinen tunnistus, Normaali koko, Alue, Erikokoisia

Valotus (kontrasti):

Automaattivalotus, Manuaalivalotus (seitsemän tasoa), Yhdistetty automaatti- ja manuaalivalotus

Liittyvät aiheet

Skannaustapa
Tarkkuus
Skannauskoko
Tummuus (kontrasti)
Erilaiset skannausasetukset monisivuisen asiakirjalle
Tiedostokoon valinta