Skannatun alkuperäisen sisällön tarkastus (Esikatselu ennen lähetystä)

Esikatselu ennen lähetystä -toiminnolla voit tarkistaa skannatun alkuperäisen sisällön, ennen kuin lähetät sen.

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen ja valitse haluamasi skannausasetukset.

Määritä "Alkuperäisen suunta" -asetus oikein. Ellet tee niin, alkuperäisen pitkä/lyhyt sivu -suunta ei näy esikatselussa oikein.

Katso lisätietoja kohdasta "Alkuperäisen suunnan asetukset".

2. Paina [Esikatselu].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Määritä vastaanottaja ja paina sitten [Aloita]-näppäintä.

Aloita-näppäin

Laite aloittaa alkuperäisen asiakirjan skannauksen. Kun skannaus on valmis, näytetään esikatselunäkymä.

Jos haluat peruuttaa esikatselun, paina [Peruuta].

4. Tarkista esikatselu.

Käyttöpaneelin näyttö

• Pienennä tai suurenna esikatselukuvaa painamalla näppäintä [Suurenna] tai [Pienennä].

• Paina [] [] [] [] siirtyäksesi esikatselunäkymässä.

• Paina [Vaihda] kohdassa "Näytettävä tiedosto" näyttämään toista valittua tiedostoa.

• Paina [Vaihda] kohdassa "Näytettävä sivu" vaihtaaksesi näytettävän sivun.

5. Paina [Lähetä].

Lähetys käynnistyy.

Voit peruuttaa lähetyksen painamalla [Peruuta lähetys].

Lähetyksen jälkeen esiin tulee valmiusnäyttö.