Leima

Kun lähetät asiakirjan automaattiselta syöttölaitteelta (lisävaruste), laite voi leimata ympyrämerkin alkuperäisen alareunaan.

Kun lähetät kaksipuolisen asiakirjan, leima lisätään asiakirjan etusivun alareunaan ja takasivun yläreunaan.

Leima

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Paina [Alkuperäisen syöttötapa].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Leima].

Käyttöpaneelin näyttö

Voit peruuttaa leiman painamalla [Leima] uudestaan ennen kuin painat [OK].

4. Paina [OK].

5. Määritä vastaanottaja ja paina sitten [Aloita]-näppäintä.