2-puoleisten alkuperäisten skannaus

Toiminnolla voit lähettää kaksipuolisia alkuperäisiä.

Skannatun alkuperäisen asiakirjan etu- ja taustapuoli tulostuu vastaanottajalle erillisinä arkkeina. Vuorottelevien arkkien suunta voi olla käänteinen vastaanottajan päässä. Jos haluat, että alkuperäinen tulostuu vastaanottajalle saman suuntaisesti, määritä "Alkuperäisen asento" ja "Sivunavaussuunta".

Alkuperäisen asento ja sivunavaussuunta

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Paina [Alkuperäisen syöttötapa].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Määritä alkuperäisen suunta.

Tarkista asetetun asiakirjan suunta ja paina sitten [Käyttöpaneelin näyttö] tai [Käyttöpaneelin näyttö].

Käyttöpaneelin näyttö

Tarkista, että määritetty alkuperäisen suunta vastaa automaattiseen syöttölaitteeseen asetettujen alkuperäisten suuntaa.

4. Paina [2-puol. alkuperäinen].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Valitse [Pitkä sivu] tai [Lyhyt sivu].

Käyttöpaneelin näyttö

6. Valitse [Sivulta 1] tai [Sivulta 2].

Jos haluat peruuttaa kaksipuolisen lähetyksen, paina [1-puol. alkuperäinen]. Näyttö palaa vaiheeseen 4.

Valitse [Sivulta 2], jos haluat lähettää kansilehden ensimmäisenä sivuna.

Käyttöpaneelin näyttö

7. Paina [OK].

"2-puol.alkuperäinen" tulee näyttöön [Alkuperäisen syöttötapa]-näppäimen yläpuolelle.

8. Määritä vastaanottaja ja paina [Aloita]-näppäintä.