Näytön viestien lukeminen ja näppäinten käyttö

Tässä jaksossa selostetaan näppäinten toimintoja ja käyttöpaneelissa näkyviä viestejä.

Aloitusnäyttö

Käyttöpaneelin näytön näppäimet numeroituina

1. Näyttää päivämäärän, ajan ja laitteen tilan. Näyttää nimen, faksin vastaanottajan numeron ja alkuperäisen koon lähetyksen aikana.

Kun käyttäjän todentaminen on käytössä, näytöllä näkyy kirjautumisessa käytettävä käyttäjänimi.

2. Tämän toiminnon avulla voit lähettää tai tulostaa asiakirjapalvelimelle tallennettuja asiakirjoja.

3. Tästä voit valita tiedostotyypin.

4. Tämän toiminnon avulla voit määrittää skannausasetukset sekä alkuperäisen syöttötavan.

5. Tässä näkyvät viestit ja laitteen tila.

6. Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi "Faksi", "Internet-faksi", "Sähköposti" ja "Kansio".

• Kun Käyttöpaneelin näyttö (Faksi) on valittuna, voit määrittää faksinumeroita tai IP-faksin vastaanottajia.

• Käyttöpaneelin näyttö (Internet-faksi) on valittuna, voit määrittää Internet-faksin vastaanottajia.

• Kun Käyttöpaneelin näyttö (Sähköposti) on valittuna, voit määrittää sähköpostiosoitteita.

• Kun Käyttöpaneelin näyttö (Kansio) on valittuna, voit määrittää kansiovastaanottajia.

7. Tässä näkyy vastaanottajan faksinumero.

8. Tämän toiminnon avulla voit tallentaa asiakirjoja asiakirjapalvelimelle.

Lisätietoja asiakirjojen tallentamisesta, katso "Tallennetun tiedoston lähetys".

9. Paina, jos haluat nähdä lähetystiedot.

Lisätietoja tietojen vahvistuksesta, katso "Lähetystietojen muuttaminen ja tarkistaminen".

10. Tässä voit tarkistaa lähetyksen asetukset.

11. Näyttää vapaan muistitilan osuuden prosentteina.

12. Tästä voit tarkistaa skannatun alkuperäisen ennen lähetystä.

13. Voit etsiä vastaanottajaa nimen, faksinumeron, sähköpostiosoitteen tai kohdenumeron mukaan.

Lisätietoja kohteen hakemisesta, katso "Kohteen haku osoitekirjasta".

14. Vaihtaa lähetystilaan Välitön lähetys.

Kun [Välitön lähetys] ei ole korostettuna, laite on Muistilähetys-tilassa.

15. Tästä voit määrittää erilaisia lähetystoimintoja.

Lisätietoja asetuksista, katso "Muut lähetystavat".

16. Tästä voit määrittää lähettäjän.

17. Tästä voit tarkistaa seuraavien tiedostojen määrän: "Lähetystä odottava(t) tiedosto(t)", "Lukitut tiedostot" ja "Vastaanottoa odottava(t) tiedosto(t)".

Katso lisätietoja tilan tarkistuksesta [Järjestelmän tila] -näppäimellä kohdasta "Muistin tilan tarkistus".

18. Näyttää pikanäppäimet, jotka on määritetty usein käytetyille toiminnoille. [Läh. tiedostojen tila] ja [V-o tiedostojen tila] on määritetty valmiiksi.

Lisätietoja varten katso "Yleiset asetukset".

19. Nimiönäppäimet tulevat näytölle. Niillä voit siirtyä sivulta (näytöltä) toiselle vastaanottajaluettelossa.

20. Vaihtaa nimiönäppäimet.

Katso lisätietoja kohdasta "Osoitekirjan nimiöiden vaihtaminen".

21. Näkyy vastaanottajanäppäimissä, jotka on tallennettu ryhmäkohteiksi.