Perustoiminnot

Tässä osassa kuvataan kopioinnin perustoiminnot.

Tärkeää

1. Varmista, että näytössä näkyy "Valmis".

Jos näkyvissä on jokin muu toiminto, paina [Kopiointi]-painiketta ohjauspaneelin vasemmassa reunassa.

Kopioinnin aloitusnäyttö

Käyttöpaneelin näyttö

2. Varmista, että edellisen kopiointityön asetukset on poistettu.

Jos aikaisempia asetuksia on, paina [Tyhjennä valinnat] -näppäintä.

3. Aseta alkuperäiset.

4. Tee halutut asetukset.

5. Anna kopioiden lukumäärä numeronäppäimillä.

Suurin kopiomäärä, joka voidaan asettaa on 999.

6. Paina [Aloita]-näppäintä.

Kopiointi käynnistyy.

Kun asetat alkuperäisiä valotuslasille, paina [Terävä] -näppäintä sen jälkeen, kun kaikki alkuperäiset on skannattu.

7. Kun kopiointityö on valmis, tyhjennä asetukset painamalla [Tyhjennä valinnat] -näppäintä.

Liittyvät aiheet

Keskeytyskopiointi
Automaattikäynnistys
Työn esiasetus