Yleiset asetukset

Tässä jaksossa kuvataan käyttäjän työkalut Kopiokone/Asiakirjapalvelin-kohdan Yleisasetukset-valikossa.

Oletusasetukset näytetään lihavoituina.

Automaattivalotus

Automaattivalotuksen asetukseksi voidaan asettaa "Päällä" tai "Pois" kytkettäessä laite päälle, nollattaessa se tai kun tilat tyhjennetään.

Oletusarvo asetukselle "Neliväri: Kuva" on Pois.

Oletusarvo asetukselle "Neliväri: Ei kuva" on Pois.

Oletusarvo asetukselle "Mustavalko: Kuva" on Pois.

Oletusarvo asetukselle "Mustavalko: Ei kuva" on Päällä.

Alkuperäisten tyyppi

Voit valita alkuperäisen tyypin, joka valitaan automaattisesti, kun laite käynnistetään tai tiloja tyhjennetään.

Asetuksen "Neliväri " oletusarvo on Teksti / Kuva.

Asetuksen "Mustavalko " oletusarvo on Teksti / Kuva.

Valokuva-alkuperäisen tyyppi

Alkuperäisen tyypin valintaa voi muuttaa valitsemalla "Teksti / kuva" tai "Kuva" kohdassa "Alkuperäisasetusten järjestys".

Asetuksen "Teksti / Kuva" oletusarvo on Tulostettu valokuva.

Asetuksen "Kuva" oletusarvo on Tulostettu valokuva.

Alkuperäisen tyypin näyttö

Voit valita, näytetäänkö alkuperäisten tyypit aloitusnäytössä.

Oletusasetus on Näytä.

Jos valitaan [Älä näytä], näytön sisältö on kuten alla.

Käyttöpaneelin näyttö

Paperinäyttö

Voit asettaa käytettävissä olevat paperikasetit ja -koot näkymään aloitusnäytössä.

Oletusasetus on Näytä.

Jos valitaan [Älä näytä], näytön sisältö on kuten alla. Hae paperikoot näytölle painamalla [Automaattinen paperin valinta].

Käyttöpaneelin näyttö

Alkuperäisen suunta kaksipuolisissa töissä

Voit asettaa kaksipuolisten kopioiden alkuperäisten asiakirjojen suunnan.

Oletusasetus on Pitkä sivu.

Kopion suunta kaksipuolisissa töissä

Voit asettaa kaksipuolisten kopioiden kopiointisuunnan.

Oletusasetus on Pitkä sivu.

Kopiomäärä enintään

Suurin sallittu kopiomäärä voidaan asettaa välille 1 - 999.

Oletusasetus on 999 sivu(a).

Automaattinen paperikasetinvaihto

Jos laitteen kahdessa tai useammassa paperikasetissa on samankokoista paperia, laite vaihtaa automaattisesti paperikasettia, kun ensimmäisestä paperikasetista loppuu paperi (jos automaattinen paperinvalinta on valittuna). Tämä toiminto on "Automaattinen paperikasetinvaihto". Tällä asetuksella määritetään, onko Automaattinen paperikasetinvaihto käytössä.

Oletusasetus on Sivut käännetään.

• Sivut käännetään

Käytä kopioitaessa Automaattisella paperikasetinvaihdolla.

• Sivuja ei käännetä

Kopioi Automaattisella paperikasetinvaihdolla vain jos saman kokoista paperia asetetaan samaan suuntaan kahteen tai useampaan kasettiin. Jos paperi ei ole samaa kokoa tai samassa suunnassa, kopiointi keskeytetään ja näytölle tulee viesti "Aseta paperia kasetteihin."

• Pois

Kun kasetista loppuu paperi, kopiointi keskeytetään ja näytölle tulee viesti "Aseta paperia kasetteihin."

Merkkiääni: alkuperäinen valotuslasilla

Äänimerkki (näppäinääni) kuuluu, jos unohdat poistaa alkuperäiset laitteesta kopioinnin jälkeen.

Oletusasetus on Päällä.

Jos Yleisasetusten (Järjestelmäasetukset) paneelin näppäinäänten asetus on [Pois], merkkiääntä ei kuulu riippumatta "Merkkiääni: Alkuperäinen valotuslasilla" -asetuksesta.

Työn valmistumisen merkkiääni

Voit valita, kuuluuko äänimerkki kopiointityön päättymisen jälkeen.

Oletusasetus on Päällä.

Jos Yleisasetusten (Järjestelmäasetukset) paneelin näppäinäänten asetus on [Päällä], laitteesta kuuluu merkkiääntä sen merkiksi, että työtä ei saatu valmiiksi, johtuen syystä kuten että kopiointi keskeytyi, paperikasetista loppui paperi, tai paperi juuttui.

Mukautustoiminto: Kopiokone

Tallenna enintään kuusi usein käytettyä toimintoa kopiotoimintonäppäimiin.

Käyttöpaneelin näyttö

Asetuksen "Mukautustoiminto: Kopiokone 1" oletusarvo on 1-puolinenimage 2-puolinen: Pitkä sivu.

Asetuksen "Mukautustoiminto: Kopiokone 2" oletusarvo on 2-puolinenimage 2-puolinen.

Asetuksen "Mukautustoiminto: Kopiokone 3" oletusarvo on 1-puolinenimage Yhd. 2 alkup..

Asetuksen "Mukautustoiminto: Kopiokone 4" oletusarvo on 1-puolinenimage Yhd. 4 alkup..

Asetuksen "Mukautustoiminto: Kopiokone 5" oletusarvo on Luo marginaali.

Asetuksen "Mukautustoiminto: Kopiokone 6" oletusarvoa ei ole asetettu.

Mukautustoiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle

Voit määrittää enintään kuusi usein käytettyä toimintoa asiakirjojen skannaamiseen asiakirjapalvelimen tallennusnäppäimiin.

Käyttöpaneelin näyttö

Asetuksen "Mukautustoiminto Tallennus asiakirjapalvelimelle 1" oletusarvo on 2-p. Pitkä s..

Asetuksen "Mukautustoiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 2" oletusarvo on 1-puolinenimage Yhd. 2 alkup..

Asetuksen "Mukautustoiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 3" oletusarvo on 1-puolinenimage Yhd. 4 alkup..

Asetuksen "Mukautustoiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 4" oletusarvo on 1-puolinenimage Yhd. 8 alkup..

Asetuksen "Mukautustoiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 5" oletusarvo on Luo marginaali.

Asetuksen "Mukautustoiminto: Tallennus asiakirjapalvelimelle 6" oletusarvoa ei ole asetettu.