Als PictBridge-afdrukken niet werkt

Dit gedeelte geeft uitleg over waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor problemen die kunnen voorkomen wanneer u afdrukt met PictBridge.

Probleem

Oorzaak

Oplossing

PictBridge is niet beschikbaar.

Er is een probleem met de USB-verbinding van de PictBridge-instellingen.

Gebruikt de onderstaande procedure om de verbinding en instellingen te controleren:

1. Maak de USB-kabel los en sluit hem weer aan.

2. Controleer of de PictBridge-instellingen zijn ingeschakeld.

3. Haal de USB-kabel los en zet het apparaat uit. zet het apparaat opnieuw aan. Wanneer het apparaat volledig herstart is, sluit de USB-kabel opnieuw aan.

Wanneer er twee of meer digitale camera's zijn aangesloten, dan worden de tweede en volgende camera's niet herkend.

U heeft meerdere digitale camera's aangesloten.

Verbind slechts één digitale camera. Verbind niet meerdere camera's.

Afdrukken is uitgeschakeld.

Het aantal originelen overschrijdt het maximale aantal pagina's dat per keer kan worden afgedrukt.

De maximaal te specificeren afdrukhoeveelheid per keer is 999. Specificeer opnieuw een hoeveelheid van 999 of minder en probeer opneiuw af te drukken.

Afdrukken is uitgeschakeld.

Er is geen papier in het opgegeven formaat meer.

Er is geen papier in het opgegeven formaat meer.

Als u papier moet gebruiken dat niet het opgegeven formaat heeft, voer dan Formulierinvoer uit. Om het afdrukken te annuleren, voer dan Annuleren Taak uit.