HandleidingenHelp
Handleidingen
Over dit apparaat
Lees voordat u het apparaat gaat gebruiken, de Veiligheidsinformatie in deze handleiding zorgvuldig door. Deze handleiding beschrijft het bedieningspaneel, de voorbereidingen die moeten worden genomen voor het gebruik van de machine, hoe u tekst kunt invoeren, hoe u de meegeleverde CD-ROMs kunt installeren en hoe u papier, toner, nietjes en andere verbruiksartikelen kunt vervangen.
Problemen oplossen
Bovendien is er een handleiding voor het oplossen van problemen die door algemeen gebruik ontstaan zijn.
Kopieer- en Document Serverhandleiding
Legt de functies van het Kopieer-/Document Serverhandleiding uit en legt uit hoe u deze bedient. Gebruik deze handleiding ook als referentie voor uitleg over het plaatsen van originelen.
Faxhandleiding
Hierin worden de functies en handelingen van de fax uitgelegd.
Printerhandleiding
Beschrijft de functies en bewerkingen van de printer.
Scannerhandleiding
Beschrijft de functies en bewerkingen van de scanner.
Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen
Hierin wordt uitgelegd hoe u het apparaat op een netwerk aansluit, hoe u het configureert en bedient in een netwerkomgeving en hoe u de meegeleverde software gebruikt. Er wordt ook in uitgelegd hoe u de instellingen voor de Hulpprogramma's voor de gebruiker wijzigt en hoe u informatie registreert in het Adresboek.
PostScript3 Supplement
Uitleg over de installatie en gebruik van PostScript 3.