HandleidingenInhoudAlle titelsRevisiegeschiedenisHelp
Problemen oplossen
Lees dit eerst
Wanneer het apparaat niet functioneert zoals gewenst
Dit hoofdstuk geeft uitleg over basisprocedures voor probleemoplossing die u kunt toepassen op alle functies van dit apparaat.
Probleemoplossing bij gebruik van functie Kopieren / Document Server
Dit hoofdstuk geeft uitleg over waarschijnlijke oorzaken en mogelijke oplossingen voor problemen met kopieer-/document serverfuncties.
Probleemoplossing bij gebruik van de faxfunctie
In dit hoofdstuk worden de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor problemen met faxfuncties beschreven.
Probleemoplossing bij gebruik van de printerfunctie
In dit hoofdstuk worden de waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor problemen met betrekking tot de printerfunctie beschreven.
Probleemoplossing bij gebruik van de scannerfunctie
In dit onderdeel worden waarschijnlijke oorzaken van en mogelijke oplossingen voor problemen met de scannerfunctie beschreven.
Papierstoringen oplossen
In dit hoofdstuk wordt beschreven wat u moet doen bij vastgelopen papier of originelen (die vast zijn komen te zitten in het apparaat).
Appendix