Wanneer een bericht wordt weergegeven wanneer u de Kopieer-/Document Serverfunctie gebruikt

Dit deel bevat een beschrijving van de belangrijkste meldingen van het apparaat. Als er andere berichten worden weergegeven, volgt u de instructies.

Belangrijk

Bericht

Oorzaak

Oplossing

"Verificatie is mislukt."

De ingevoerde log-in gebruikersnaam of het log-in wachtwoord is niet juist.

Neem contact op met de beheerder voor de juiste log-in gebruikersnaam en wachtwoord.

"Verificatie is mislukt."

Het apparaat kan geen verificatie uitvoeren.

Neem contact op met de beheerder.

"Formaat van het origineel is niet herkenbaar."

Het formaat van het origineel op de glasplaat wordt niet herkend.

• Plaats het origineel nogmaals op de glasplaat, met de te scannen zijde naar beneden.

• Als het apparaat het formaat van het origineel niet kan detecteren, geeft u het formaat handmatig op - Gebruik niet de functie Automatische papierselectie of Automatisch verkleinen/vergroten. Zie "Specificeren Origineelformaten", Handleiding Kopieer- en Documentserverinstellingen.

"Formaat van het origineel is niet herkenbaar."

Er is geen origineel geplaatst.

Plaats de originelen.

"Kan dit papierformaat niet perforeren."

De functie Perforeren kan niet in combinatie met het geselecteerde papierformaat worden gebruikt.

Selecteer een geschikt papierformaat. Zie "Perforeren", Handleiding Kopieer-/Documentserverinstellingen.

"Kan papier van dit formaat niet nieten."

De functie Nieten kan niet in combinatie met het geselecteerde papierformaat worden gebruikt.

Selecteer een geschikt papierformaat. Zie "Nieten", Handleiding Kopieer-/Documentserverinstellingen.

"Controleer richting van het origineel."

Origineel is niet in de juiste richting geplaatst.

Verander de richting van het origineel.

"Controleer het papierformaat."

Er is een ongebruikelijk papierformaat ingesteld.

Als u op de toets [Start] drukt, wordt het kopiëren gestart op het geselecteerde papier.

"Duplex is niet beschikbaar voor dit papierformaat."

Een papierformaat dat niet beschikbaar is in de Duplexmodus is geselecteerd.

Selecteer een geschikt papierformaat. Zie "Dubbelzijdig kopiëren", Handleiding Kopieer-/Documentserverinstellingen

"Max. aantal pag. per best. overschr. Wilt u de gescande pagina's opslaan als 1 bestand?"

Het aantal gescande pagina's is groter dan de capaciteit per bestand van de Document Server.

Als u de gescande pagina's als een bestand wilt opslaan, drukt u op [Bestand opslaan]. Gescande gegevens worden als een bestand in de Document Server opgeslagen. Druk op [Nee] als u gescande pagina's niet wilt opslaan. Gescande gegevens worden verwijderd.

"Het bestand dat wordt opgeslagen heeft max. aantal pagina's overschreden per bestand. Kopiëren zal worden gestopt."

De gescande originelen hebben teveel pagina's om als één document te kunnen worden opgeslagen.

Druk op [Afsluiten] en sla opnieuw op met een correct aantal pagina's.

"De modus Tijdschrift of Boekje is niet beschikbaar wegens gemengde resoluties."

U heeft de functie "Tijdschrift" of "Boekje" geselecteerd voor originelen die zijn gescand met verschillende functies zoals kopiëren en printer.

Zorg ervoor dat originelen voor de functie "Tijdschrift" of "Boekje" worden gescand met behulp van dezelfde functie.

"De modus Tijdschrift of Boekje is niet beschikbaar wegens gemengde resoluties."

U heeft de "Tijdschrift" of "Boekje" functie geselecteerd voor originelen die zijn opgeslagen met gebruik van de kopieerfunctie met verschillende kleurmodi, zoals de modus voor volledige kleur en de zwart & wit modus.

Zorg dat de originelen voor de "Tijdschrift" of "Boekje" functie zijn opgeslagen met dezelfde kleurnaammodus.

"De modus Tijdschrift of Boekje is niet beschikbaar wegens gemengde resoluties."

U heeft de functie "Tijdschrift" of "Boekje" geselcteerd voor originelen die zijn opgeslagen met verschillende kleurmodi, zoals volledige kleur en zwart & wit.

Zorg ervoor dat originelen voor de functie "Tijdschrift" of "Boekje" worden gescand met behulp van dezelfde kleurmodus.

"Maximum aantal sets is n."

(Er wordt een cijfer geplaatst op n.)

Het aantal kopieën overschrijdt de maximale kopieercapaciteit.

U kunt het maximum aantal kopieën wijzigen met [Max. aantal kopieën] in [Alg. eigensch.] onder [Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.].

"Origineel wordt gescand via een andere functie. Verander naar volgende functie, druk dan op de toets Stop om het scannen te annuleren of druk op de toets Start om door te gaan. "

Een andere functie van het apparaat dan de kopieerfunctie wordt gebruikt zoals de Document Serverfunctie.

Annuleer de actieve taak. Druk bijvoorbeeld op [Afsluiten], en druk op de toets [Document Server]. Druk vervolgens op de toets [Wissen/Stoppen]. Wanneer het bericht "De Wissen / Stoppen toets was ingedrukt. Weet u zeker dat u wilt stoppen met scannen?" verschijnt, drukt u op [Stoppen].

"Even geduld a.u.b."

De bestemmingslijst wordt bijgewerkt vanuit het netwerk dat SmartDeviceMonitor for Admin gebruikt. Afhankelijk van het aantal bestemmingen dat dient te worden bijgewerkt, kan er wat vertraging ontstaan voordat u de bewerking kunt hervatten. Terwijl dit bericht wordt weergegeven, zijn geen bewerkingen mogelijk.

Wacht tot het bericht is verdwenen. Schakel de stroom niet uit terwijl dit bericht wordt weergegeven.

"Geroteerd sorteren is niet beschikbaar voor dit papierformaat."

Er is een papierformaat gekozen waarvoor Geroteerd sorteren niet beschikbaar is.

Selecteer een geschikt papierformaat. Zie "Sorteren", Zie de Kopieer-/Document Serverhandleiding.

"De geselect. best. bevat best. zonder toegangsprivileges. Alleen best. met toegangspriv. zullen worden verwijderd."

U heeft geprobeerd bestanden te verwijderen zonder dat u daartoe bevoegd bent.

Bestanden kunnen alleen worden verwijderd door de persoon die het bestand heeft gemaakt. Als u een bestand wilt verwijderen waarvoor u niet gemachtigd bent, neemt u contact op met de persoon die het bestand heeft gemaakt.

"U heeft niet de privileges om deze functie te gebruiken. "

De aangemelde gebruiker is niet gemachtigd om de geselecteerde functie te gebruiken.

Neem contact op met de beheerder als u toestemming nodig heeft voor de vereiste functie.