Teruggaan naar de vorige instelling

"Vorige instelling" betekent dat u teruggaat naar de vorige status voordat u wijzigingen uitvoerde.

1. Druk op [Vorige instelling].

Bij het teruggaan naar de automatische kleurkalibratie van de kopieerfunctie, drukt u op [Vorige instelling] van de functie Kopieerapparaat. Bij het teruggaan naar de automatische kleurkalibratie van de printerfunctie, drukt u op [Vorige instelling] van de functie Printer.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Druk op [Ja].

• Functie kopieerapparaat

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De instellingen worden teruggezet.

• Printerfunctie

Bij terugkeren naar automatische kleurenkalibratie vanuit de printerfunctie, selecteer de testpatronen uit [Testpatroon 1 (600 vermenigvuldiging 600 dpi)], [Testpatroon 2 (1800 vermenigvuldiging 600 dpi)], [Testpatroon 3 (9000 vermenigvuldiging 600 dpi)], of [Testpatroon 4 (1200 vermenigvuldiging 1200 dpi)], en druk vervolgens op [Ja].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De instellingen worden teruggezet naar de vorige status.