Basisprocedure om scanbestanden te verzenden met behulp van WSD

Deze paragraaf beschrijft de basisprocedure om scanbestanden te verzenden met behulp van WSD.

Belangrijk

• Als de melding “Bijwerken bestemmmingslijst mislukt. Opnieuw proberen?” verschijnt, drukt u op [OK]. De bestemmingslijst wordt dan bijgewerkt.

1Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd worden.

Druk op de toets [Modi wissen] als een vorige instelling blijft staan.

2Als het e-mailscherm, het scan-to-folderscherm of het scherm netwerkbezorgingsscanner wordt weergegeven, schakelt u over naar het WSD-scannerscherm.

Voor meer details zie "Wisselen naar het WSD-scannerscherm".

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Plaats de originelen.

4Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen op te geven.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Merk op dat enkel [Rand wissen] rechtstreeks op dit apparaat kan worden opgegeven. Gebruik de client-computer om de andere scannerinstellingen te configureren. Voor meer details zie "Een scanprofiel wijzigen".

5Geef indien noodzakelijk, de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

6Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om de instellingen zoals stempel en originele richting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

7Geef de bestemming op.

Voor meer details zie "De client-computer van de bestemming opgeven".

8Druk op [Start].

Als batches worden gescand, plaatst u de volgende originelen nadat de scanbestanden werden verzonden.

Opmerking

• Als u dit apparaat als een WSD-scanner gebruikt, kunt u slechts één bestemming per scanopdracht opgeven.

• U kunt voorbeeldweergave van gescande beelden bekijken. Nadat u op de toets [Start] heeft gedrukt, kunt u de gescande beelden op uw computer bekijken.

• Om een bepaalde bestemming te annuleren, drukt u nogmaals op de bestemming of drukt u op de toets [Wis/Stop].

• Druk op [Wis/Stop] om het scannen te annuleren.

• U kunt met WSD gescande bestanden niet opslaan op het apparaat.

• U kunt WSD niet gebruiken om bestanden te verzenden die op het apparaat opgeslagen zijn.

• U kunt geen originelen scannen terwijl andere originelen worden gescand.

• Als tweezijdige originelen worden gescand, is [Richting pagina opening] ingesteld op [Boven/Boven].

• Als het scannen te lang duurt, kan de computer een time-out geven, waardoor de foutmelding [Automatisch scannen kon niet worden voltooid] verschijnt. In dit geval worden de scanbestanden opnieuw verzonden. Om na te gaan welke bestanden goed werden verzonden, gebruikt u het scherm Status gescande bestanden van het apparaat of een client-computer. Voor meer details zie "Status gescande bestanden".

• Als het scannen niet begint nadat u op de toets [Start] heeft gedrukt, is het apparaat eventueel niet geregistreerd bij de computer of is het profiel verkeerd geconfigureerd. Voor meer details zie "Het apparaat registreren bij de client-computer" of "Een nieuw scanprofiel creëren".

• Als de scanbestanden verzonden zijn, worden hun bestemmingsinstellingen automatisch gewist. Als u deze informatie wenst te behouden, dient u contact op te nemen met uw dealer.