Het apparaat registreren bij een client-computer

Ga als volgt te werk om dit apparaat te registreren bij een client-computer.

Belangrijk

• Om het apparaat te registreren, dient u zich in te loggen als lid van de groep Beheerder.

• De client-computer kan het apparaat niet detecteren als ze zich op verschillende netwerksegmenten bevinden of als de instelling [Netwerk zoeken] van Windows Vista uitgeschakeld is. Voor meer details raadpleegt u de Help van Windows.

1Klik op [Netwerk] in het menu [Start].

Het venster [Netwerk] verschijnt en het zoeken naar het apparaat begint automatisch.

2Klik rechts op het pictogram voor dit apparaat en klik vervolgens op [Installeren].

Het dialoogvenster [User Account Control] verschijnt.

3Klik op [Verder].

Opmerking

• Als het dialoogvenster [Nieuwe hardware gevonden] verschijnt, installeert u het printerstuurprogramma zoals beschreven bij "Printerstuurprogramma installeren".

• Als de registratie voltooid is, wordt het scanprofiel automatisch gecreĆ«erd. Als u het scanprofiel wenst te wijzigen, raadpleeg u "Scanprofiel wijzigen".