WSD-scannerscherm

Deze paragraaf beschrijft de lay-out van het scherm waarmee u scanbestanden met behulp van WSD kunt verzenden.

De weergegeven functie-onderdelen doen dienst als selectietoetsen. U kunt een onderdeel selecteren of opgeven door erop te drukken.

Wanneer u een onderdeel op het displaypaneel selecteert of opgeeft, wordt het als volgt gemarkeerd: [Schermafbeelding Bedieningspaneel]. Toetsen die u niet kunt selecteren worden als volgt weergegeven: [Schermafbeelding Bedieningspaneel].

Genummerde oproepafbeelding schermafbeelding bedieningspaneel

1. [Bijw.]

Druk op deze toets om de bestemmingslijst bij te werken.

2. WSD

Deze tab is geselecteerd als het apparaat als WSD-scanner wordt gebruikt.

3. [Best.lst. wijz.]

Druk op deze toets om van het huidige scherm naar het WSD-scannerscherm te gaan.

Als u de netwerkbezorgingsfunctie niet gebruikt, verschijnt [WSD best.] in de plaats van [Best.lst. wijz.].

4. Bestemmingsveld

Hier ziet u de opgegeven bestemming. U kunt slechts één bestemming opgeven.

5. Bestemmingslijst

Hier ziet u de lijst met beschikbare bestemmingen.

Als niet alle bestemmingen kunnen worden weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om door te lijst te bladeren.