Een nieuw scanprofiel aanmaken

Ga als volgt te werk om een nieuw profiel aan te maken.

1In het menu [Start] klikt u op [Configuratiescherm].

Het configuratiescherm verschijnt.

2Dubbelklik op [Scanners en camera's]

Het dialoogvenster [Scanners en camera's] verschijnt.

3Selecteer dit apparaat en klik vervolgens op [Scanprofielen].

4Klik op [Toevoegen].

Het dialoogvenster [Nieuw profiel toevoegen] verschijnt.

5Configureer de vereiste instellingen voor het profiel.

6Klik op [Profiel opslaan].

De scaninstellingen worden als nieuw profiel opgeslagen.

Opmerking

• U kunt verschillende profielen registreren. Als verschillende profielen geregistreerd zijn, wordt het profiel toegepast dat als standaard gedefinieerd is in het dialoogvenster [Scanprofielen].

• Gebruik één van de volgende procedures om een scanprofiel in te stellen als het standaardprofiel:

• In het dialoogvenster [Scanprofielen] klikt u op het gewenste scanprofiel, waarna u op [Als standaard instellen] klikt.

• Als u een nieuw scanprofiel heeft gemaakt in het dialoogvenster [Nieuw profiel toevoegen], schakelt u het selectievakje [Dit profiel als standaard instellen] in.