Mac OS

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe een Mac OS wordt geconfigureerd voor EtherTalk en USB.

Hierna volgt een toelichting op de configuratie van een Mac OS 9.1. Als u geen Mac OS 9.1 gebruikt, zie voor meer informatie de handleiding van de Mac OS die u gebruikt.

Belangrijk

• Voor Mac OS 8.6 of hoger (Mac OS X Classic-omgeving wordt ondersteund.)

Opmerking

• Het PostScript 3-printerstuurprogramma is opgeslagen in de volgende map op de CD-ROM.

Mac OS 8 and 9:PS Driver:(language):Disk1