Printerinstellingen maken vanuit een toepassing

U kunt printerinstellingen maken voor een specifieke toepassing.

Om printerinstellingen voor een specifieke toepassing te maken, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] vanuit die toepassing. Hieronder vindt u informatie over het maken van instellingen voor de toepassing WordPad in Windows XP.

1Klik op [Afdrukken...] in het menu [Bestand].

Het dialoogvenster [Afdrukken] verschijnt.

2Selecteer de gewenste printer in de lijst [Selecteer printer] en klik vervolgens op [Voorkeuren].

3Maak de noodzakelijke instellingen en klik vervolgens op [OK].

Opmerking

• De procedure voor het openen van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] kan per toepassing verschillen. Voor meer informatie, zie de meegeleverde handleidingen bij de toepassing die u gebruikt.

• Instellingen die u maakt volgens onderstaande procedure gelden alleen voor de huidige toepassing.

• Algemene gebruikers kunnen de eigenschappen wijzigen die worden weergegeven in het dialoogvenster [Afdrukken] van een toepassing. Instellingen die u hier instelt, worden de standaardinstellingen wanneer u vanuit deze toepassing afdrukt.

Verwijzing

• Voor meer informatie, zie het Help-bestand van het printerstuurprogramma.