Wisselen naar EtherTalk

Volg de onderstaande procedure om een Mac OS te configureren voor EtherTalk.

1Open [Bedieningspaneel] en dubbelklik op het AppleTalk-pictogram.

2Klik in het snelmenu [Verbinden via:] op [Ethernet].

3Als u zones wijzigt, selecteert u een naam in het snelmenu [Huidige zone:].

4Sluit het AppleTalk Bedieningspaneel.

5Start de computer opnieuw op.

Opmerking

• De procedures voor het configureren van uw Mac OS kan verschillen afhankelijk van de Mac OS-versie die u heeft. Hierna volgt een beschrijving van hoe de Mac OS 9.1 geconfigureerd moet worden. Als u een andere Mac OS-versie gebruikt, houd deze procedures aan als referentie en kijk in de handleidng van uw Mac OS-versie.

• Bevestig de Verbinding naar de printer met TCP/IP.

Verwijzing

• Voor meer informatie over het installeren van toepassingen voor EtherTalk, zie de Mac OS handleidingen.