Opties instellen

1Klik in het menu [Apple] op [Kiezer].

2Klik op het pictogram Adobe PS.

3Klik in de lijst [Selecteer de PostScript-printer:] op de naam van de printer die u wilt gebruiken en vervolgens op [Instellen].

4Klik op [Configureren].

Een lijst met opties wordt weergegeven.

5Selecteer de optie die u wilt instellen, en selecteer vervolgens de juiste instelling ervoor.

6Klik op [OK].

De lijst met opties sluit.

7Klik op [OK].

Het dialoogvenster [Kiezer] verschijnt.

8Sluit het dialoogvenster [Kiezer].

Opmerking

• Als de optie die u wilt selecteren niet wordt weergegeven, is mogelijk het PPD-bestand niet correct geïnstalleerd. Controleer de naam van het PPD-bestand dat wordt weergegeven in het dialoogvenster om de installatie te voltooien.